M100A esztrich

 

Esztich vagy önterülő betonok

önterülő habarcskeverék, amelyet padlóburkolattal, például csempével, parkettával vagy szőnyeggel történő burkolás előtt a padlók kiegyenlítésére használnak. Ez az esztrich különleges összetételű, amely önterülő tulajdonságokat, jó tapadást biztosít a különböző felületeken, valamint kopásállóságot és ellenállást a nagy forgalommal szemben. Ideális otthonok, irodák, üzletek és egyéb kereskedelmi vagy lakóhelyiségek építéséhez.

Padlófűtéshez
alkalmazható esztrich

padlófelületeinek kiegyenlítésére használt habarcskeverék. Ezt az esztrichet kifejezetten úgy tervezték, hogy nagy hővezető képességet biztosítson, hogy a hő hatékonyan átadható legyen a padlófűtésből a helyiségbe. Ezenkívül ez a fajta esztrich speciális összetételű, amely fokozott ellenállást biztosít a hőmérséklet-ingadozásokkal szemben, így képes megbirkózni a padlófűtési rendszerek hőigényével. A padlófűtéses esztrich különböző típusú padlóburkolatokkal, például parkettával, csempével vagy szőnyeggel kombinálva is használható.

PPR vagy fémszálas esztrichek

amelyeket a padlófelületek kiegyenlítésére és megszilárdítására használnak. Az esztrich összetételéhez PPR- vagy randomizált polipropilén- és fémszálakat adnak az esztrich mechanikai tulajdonságainak javítása érdekében.